Renovació a la cúpula dels Nens del Vendrell

0
812

Els Nens del Vendrell van fer diumenge al centre cívic l’Estació una assemblea extraordinària en la qual es va renovar parcialment la seva junta directiva, malgrat que havia estat elegida l’any passat per dos anys. El fet que durant la temporada passada hi hagués hagut moltes baixes, ha obligat a refer la cúpula per afrontar amb força la temporada 2020.

Així, Francesc Huertas segueix com a cocap de colla, però l’altre cocap de colla, Daniel Doria, cedeix el seu lloc a Jordi Pellicer, que ja havia format part de la tècnica i que, a més a més, encapçalarà l’equip de pinyes. La cap de canalla d’enguany serà Anna Palop i l’equip de troncs continuarà amb Maria Peña al capdavant.

La part administrativa també té la baixa de Maria Cunillera com a presidenta, a qui substituirà Joan Huguet, que la temporada passada era cap de pinyes i que estarà acompanyat de Valentí Usón com a vicepresident. Frederic Pellicer en serà el tresorer, Josep Benedicto el secretari, Pere Montserrat encapçalarà l’Àrea Social i Carles Herrera la de Comunicació.

A l’assemblea s’hi va presentar i aprovar el projecte de la junta entrant per al 2020, que vol reforçar les àrees socials i de comunicació, reforçar l’escola de castells i recuperar els castells de vuit de gamma alta, que es van perdre al 2019.

FER UN COMENTARI