Renovada i pendent d’obrir la sala de musculació de la Zona Esportiva de Sant Sadurní

0
658

La setmana passada es van acabar els treballs de remodelació i condicionament de la sala de musculació de la Zona Esportiva de Sant Sadurní. S’hi ha renovat la fusteria, s’ha repintat i s’ha canviat tota la maquinària (excepte dos aparells) i els equips per a fer exercici. A més, l’espai ha crescut en guanyar alguns metres a l’accés i a la part posterior de la sala. També s’ha col·locat una nova base tova al terra i un mirall de grans dimensions, amb una inversió per part de l’Ajuntament de vora 40.000 euros.

Val a dir que els aparells que encara es trobaven en un estat acceptable de conservació, s’han cedit al CE Noia perquè els instal·li al gimnàs del pavelló de l’Ateneu.

L’obertura de la sala encara no té data. Des de l’Ajuntament es confia que sigui en les properes setmanes, amb cita prèvia i un cop s’hagin acabat els protocols de mesures de prevenció i protecció sanitàries. De moment, es preveu que l’aforament permès serà d’un terç de la seva capacitat. Igualment, mitjançant una aplicació informàtica els usuaris de la piscina interior o l’exterior hauran de sol·licitar quan hi volen anar, per fer un control d’accés, amb franges horàries d’entre dues i tres hores, depenent de l’espai, i un accés màxim per dia i usuari a cadascuna de les instal·lacions.

FER UN COMENTARI