Aquest passat mes d’octubre s’han iniciat novament les tasques de restauració de l’Església de Santa Magdalena, un dels monuments més singulars del nucli antic i, referència arquitectònica de gran interès historicoartístic.

Durant la fase de millora de l’interior de l’edifici es preveu entre altres coses, consolidar la recuperació de la pedra original del mur inferior de la capella dedicada a Santa Immaculada, situada al costat de la del Sant Crist.

Una altra actuació important serà substituir el tancament de la porta d’accés interior, amb una nova porticada de fusta i vidre i, canviar les portes que donen accés al campanar i a una de les dependències costaneres.

Per últim, referent a una millora de l’edifici exterior, s’envernissarà la portalada d’accés principal per enaltir la façana.

Una intervenció de conservació, rehabilitació i posada en valor arquitectònic que s’està duent a terme amb l’ajuda de la Diputació de Barcelona i que finalitzarà al voltant de les dates nadalenques per a contribuir a emfatitzar l’ambient devot i cerimonial del municipi en aquestes festes tan assenyalades.

FER UN COMENTARI