Agents del Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) de la Guàrdia Civil han alliberat aquesta setmana un gos que es trobava empresonat en un habitatge del barri de l’Esplai, a la Bisbal del Penedès.

Segons l’Ajuntament, l’animal es trobava en males condicions i, al no poder contactar amb els propietaris de l’habitatge, es va decidir intervenir i alliberar el gos al terreny de la finca, a l’espera de l’autorització del SEPRONA que permeti a l’Ajuntament accedir a la finca i entregar l’animal a una protectora.

Els fets van començar el passat dimecres dia 2, quan l’Ajuntament va ser informat de les males condicions en què es trobava l’animal i de la impossibilitat de trobar els seus propietaris. El gos estava atrapat entre dues portes de l’habitatge sense aigua ni menjar; situació que s’havia allargat com a mínim 3 dies, segons els veïns. L’animal, que no està censat ni disposa d’un xip identificatiu, serà alimentat per l’Ajuntament; el qual se’n farà cura fins que apareguin els propietaris o es decideixi traslladar-lo a una protectora.

 

Imatge: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

FER UN COMENTARI