Ribes instal·la 24 noves càmeres de vigilància al carrer

0
597
La policia gestionarà les càmeres de seguretat. // AJUNTAMENT

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha volgut reforçar la vigilància la carrer amb la instal·lació de 24 càmeres noves, compromís que el govern s’havia proposat per aquest mandat amb l’objectiu de “millorar el civisme i la seguretat ciutadana”.

Els dispositius es repartiran en un total d’onze punts d’arreu del municipi: al parc Pompeu Fabra, la pineda de la Vilanoveta, al mercat de La Sínia, a la pista de Sant Agustí-CAP de les Roquetes, a la plaça de Sant Jordi, a l’ermita de Sant Pau, a la Casa de la Vila, a la plaça de Catalunya, al carrer del Carç, a Can Lloses i al Mas Alba. Aquestes càmeres se sumen a les 3 que ja hi ha instal·lades al CAP de Ribes i a la vintena repartida en equipaments municipals: a les 8 de Can Puig, i a les sis càmeres del Local i les sis de la Vinya d’en Petaca. Així, el municipi quedarà cobert amb un total de 47 càmeres.

Des de l’Ajuntament ja anuncien que no descarten afegir-ne més en un futur, “tant fixes com temporals, en aquells punts on sigui necessari per qüestions com abocaments il·legals, incivisme o altres circumstàncies”.

L’ens assegura que garanteixen la privacitat personal i que les càmeres estan adequades a la normativa actual, estaran senyalitzades i les controlaran els agents de la policia local. L’actuació té un cost de 183.000 euros.

FER UN COMENTARI