Ribes ja té a punt un segon pavelló, per al bàsquet i l’handbol

0
442

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes està ultimant els darrers serrells de la nova pista coberta de Ribes, de 2.000 m2, que s’ha construït al costat de l’antic pavelló, allà on hi havia hagut un solar per a estacionament de vehicles, i a tocar de l’escola Els Costerets, de la llar d’infants El Cargol i de l’institut Montgròs. Un pavelló cobert, sense graderies però amb amplada suficient per poder-’hi construir en un futur; amb una àmplia pista longitudinal que es pot dividir amb cortines en tres de transversals, aptes per a jugar-hi (adults i infants) a bàsquet, handbol i també futbol sala, ja que compta amb terra sintètic. L’antic pavelló, que és al costat, es reservarà per a l’hoquei patins i el patinatge, de manera que ja no hauran de compartir espais. Les parets estan fetes de planxa microfracturada, un material que en facilita la ventilació.

El regidor d’Esports Josep Moya explica que entre el Bàsquet Ribes i l’Handbol Ribes ja seran 700 els esportistes usuaris de la pista. Cada entitat tindrà la seva taquilla dins el pavelló, per guardar-hi pilotes  i el material necessari. La seva entrada en servei és, segons l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, “imminent”.

En paral·lel, també s’han construït uns mòduls prefabricats de cinc vestidors, que seran per al pavelló antic, mentre que els vestidors vells seran per a la pista poliesportiva nova. I s’ha aprofitat l’obra per reurbanitzar l’entorn (clavegueram i voreres noves). Tot plegat, amb un pressupost d’1,7 milions d’euros. Les obres han durat gairebé dos anys.

FER UN COMENTARI