Els actors Ricardo Darín i Michelle Jenner protagonitzen aquest any l’espot de Nadal de Freixenet. La campanya “El Arte de Brindar” pretén ser una reivindicació del brindis i, alhora, un homenatge als 40 anys que Freixenet fa que felicita les festes de la mà de personatges del món del cinema, la música o l’esport al costat de la seva icònica “Bombolla”.

Ricardo Darín és un dels actors argentins més reconeguts i populars de les últimes dècades. El seu talent interpretatiu ha quedat plasmat en pel·lícules memorables com Nueve reinas, El hijo de la novia o Luna de Avellaneda. Destaquen els seus papers principals a El secreto de sus ojos, guanyadora de l’Oscar a la Millor pel·lícula de parla no anglesa el 2010, o a Truman, que li va valer el Premi Goya al Millor actor protagonista el 2016.

Per la seva banda, Michelle Jenner és una de les revelacions de la nova generació d’actrius espanyoles. El seu primer gran paper a la televisió va ser a Los hombres de Paco, i des de llavors ha participat en nombrosos projectes. Destaca el seu personatge protagonista a la sèrie històrica Isabel, àmpliament reconegut amb els premis Ondas, Iris i Fotográmas de plata, entre d’altres. En cinema, destaquen les seves participacions a pel·lícules com Spanish movie, Extraterrestre, En tu cabeza o Julieta (de Pedro Almodóvar). Properament s’estrenarà el seu últim projecte a la televisió com a protagonista, La catedral del mar.

FER UN COMENTARI