Roger Torrent encapçala a Vilafranca l’acte central d’ERC al Penedès

0
477

ERC va fer dissabte a Cal Figarot de Vilafranca l’acte central de campanya al Penedès, amb la presència del president del Parlament, Roger Torrent , que va fer una crida a la mobilització “total” per guanyar un president independentista i d’esquerres; també va rebutjar qualsevol pacte amb el PSC

Els republicans situen el 14F com la tria entre dos models: “el dels de sempre i el 155” o el model republicà per la defensa del Penedès, del camp agrari, per impulsar un pla per la reindustrialització i pel desplegament definitiu de la vegueria penedesenca.

Lluïsa Llop, alcaldessa de Gelida i candidata núm. 16 per Barcelona va situar “el model dels de sempre i els de tota la vida” que han portat al Penedès a una situació límit amb l’amenaça del quart cinturó i les macro zones logístiques i un procés de desindustrialització que està deixant centenars de treballadors i treballadores sense feina. Davant d’aquests fets Llop va defensar que només ERC podrà liderar un govern que lluiti per uns preus dignes pel raïm, millores en mobilitat, una sortida d’esquerres a la crisi i que impulsi un pla de reindustrialització urgentíssim a la comarca.

Fora els trens de càrrega

Jordi Ramos, candidat núm. 37 i regidor a Olesa, va denunciar que “estem patint una greu saturació de la línia de la R4 pel pas de trens de mercaderies, calen propostes sobre la taula per resoldre-ho i guanyar més trens per la gent al seu pas pel Penedès”. Ramos així va defensar l’aposta per l’eix transversal ferroviari, per evitar que tots els trens de mercaderies de la península passin per la línia que travessa el Penedès.

I Montse Espinosa, regidora a Vilafranca i candidata 78, va recordar que durant el 2021 es desplegaran les conselleries d’agricultura i educació a la vegueria; va remarcar que en la propera legislatura tots els serveis territorials hauran d’estar al Penedès; i va demanar que el proper govern liderat per ERC “nomeni un delegat del Penedès que sigui actiu, i no com el que hem tingut aquests tres anys perduts”.

FER UN COMENTARI