Romanos va deixar el govern de Sant Martí “decebut” i no pensa plegar com a regidor

0
1176

Set mesos després de deixar el govern local de la CUP, ERC i els socialistes, el veterà regidor republicà Manel Romanos, que porta 14 anys a l’Ajuntament, surt al pas de les crítiques que ha rebut per haver deixat el govern martinenc en minoria defensant la seva actuació i coherència amb la seva manera de pensar.

El regidor no adscrit afirma d’entrada que ell era partidari que governés la força més votada (CiU), però que va respectar fer un tripartit amb l’objectiu d’impedir que tornés a ser alcalde Ramon Carbó. Amb tot, mai s’ha sentit còmode amb les decisions que s’han pres, algunes de les quals afectaven les seves àrees de responsabilitat i “sense consultar-m’ho”. I per això va decidir passar a l’oposició, deixant el govern en minoria.

D’exemples en posa uns quants. Afirma, per exemple, que la decisió de posar traves a la caça de senglars era exclusiva de l’alcalde Antoni Ventura, i que té bona part de Sant Martí en contra. No està d’acord en què, “per primera vegada des de la reinstauració de la democràcia”, el batlle s’assigni un sou. La seva proposta de construir uns vestidors pel camp de futbol (ara es fan servir els del pavelló) va caure en sac foradat “amb l’excusa que no hi havia diners”, i ara es vol fer una biblioteca, a la qual no pensa donar suport Romanos. El durant 12 anys regidor d’ERC a Sant Martí tampoc entén que s’hagi desestimat construir un centre de dia, quan era al programa electoral dels tres partits de govern. Etcètera, etcètera, etcètera.

No impulsarà cap moció de censura
Manel Romanos afirma que en cap moment ha buscat la moció de censura, i afegeix que qui sí l’està negociant és el regidor d’Esquerra Joan Ll. Climent.

Finalment, el regidor martinenc ha manifestat que no té cap intenció de dimitir i deixar pas al següent de la llista d’ERC, amb l’argument que “als pobles s’acostuma a votar més a les persones que als partits i molta gent m’ha dit que va votar per mi.

FER UN COMENTARI