El Rotary omple el Casal de Vilafranca de solidaritat per 12a vegada

0
1408

La Societat La Principal – Casal va acollir divendres la 12a edició de la Nit Solidària, dedicada a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. L’esdeveniment organitzat pel Rotary Club de Vilafranca va aplegar 430 persones del món empresarial, institucional i de la societat civil, que van gaudir d’un sopar amenitzat per l’actuació de l’actor i còmic Toni Albà, que va caricaturitzar el Rei Joan Carles. Albà, juntament amb la periodista Mari Pau Huguet, va dirigir el sorteig d’obsequis fruit de donacions.

Durant els darrers mesos, diversos clubs i equips esportius han organitzat activitats i tornejos amb participants d’arreu de Catalunya per a recollir fons per a la Nit Soldària. A tots ells, durant el sopar se’ls va lliurar una obra d’art realitzada per alumnes de l’escola d’art Arsenal.La presidenta de la Fundació Eriqueta Villavecchia, la doctora Núria Pardo, va explicar que tots les fons recaptats es destinaran al projecte “Compta Amb Mi”, amb el qual es vol crear una unitat de cures pal·liatives per a infants i joves amb malalties greus i limitants, amb l’objectiu final que tots ells puguin rebre tractament a les seves llars. Actualment l’administració només aplica aquest tipus de cures a les persones adultes.

En acabar l’àpat es van sortejar un viatge a Dubai per a dues persones, un televisor, dos caps de setmana amb autocaravana, un àpat per a dues persones, una cafetera de monosodi, nou lots de vi i un quadre del pintor Aureli Andrés.

FER UN COMENTARI