La rua del Vendrell premiarà enguany la millor coreografia

0
1130

El divendres 24 de febrer la rua del Vendrell enceta el cap de setmana de carnaval per excel·lència. Començarà a 2/4 de 8 de la tarda des de l’avinguda Baix Penedès i es limita el nombre de participants a 40 carrosses i 15 comparses, per raons pressupostàries (l’Ajuntament subvencionarà cada carrossa amb 180 euros i cada comparsa amb 50). La novetat dels guardons serà que en comptes de premiar la millor comparsa, es premiarà la millor coreografia, en reconeixement a aquelles que l’hagin assajat per donar una qualitat extra al grup. El jurat estarà format per dues modistes, dues professionals de la dansa, dos carrossaires i la regidora de Cultura. També es premiaran les dues millors carrosses locals i visitants i la millor disfressa.

Abans de la rua, que tindrà el recorregut habitual, enguany es començarà amb un espectacle sorpresa. I per fer la rua més participativa, se sortejaran dues entrades per a un espectacle del Temporada 2017 entre les persones que pengin fotos de la rua a facebook, twitter i instagram al hashtag #uncarnavaldenassos.

La vigília de la rua, dijous, serà el dia del carnaval infantil, amb espectacle a la tarda a la plaça Vella, xocolatada i regal d’un nas de pallasso a cada nen i nena.

FER UN COMENTARI