S’acaba la construcció del circuit municipal de ciclisme a Vilanova

0
2481

Vilanova ja té circuit municipal de ciclisme. Un cop acabats els treballs d’asfaltat i realitzat el tancament del perímetre, només manca col·locar l’enllumenat i crear dos accessos d’entrada i sortida per a serveis i emergències. Detalls que s’acabaran durant els pròxims dies i que permetran que en poques setmanes el circuit ja pugui ser utilitzat pels integrants de l’Escola de Ciclisme de Vilanova i la Geltrú.

Tradició ciclista

Per la regidora d’Esports, Blanca Albà, la posada en funcionament de la nova instal·lació permet donar resposta a una vella demanda del col·lectiu ciclista d’una ciutat amb una llarga tradició ciclista, “de la qual han sortit grans noms a nivell internacional”.

La primera activitat oficial que es farà al nou circuit serà una Màster Class exclusiva per a dones, a càrrec de la ciclista vilanovina Dèbora Gálvez, el dissabte 28 d’octubre al matí, coincidint amb la Marxa Cicloturista Foix Ride.

El circuit tancat de Vilanova ocupa una distància de 515 metres lineals. El cost de la seva construcció ha estat de 200.000 euros, cofinançats per la Generalitat i la Diputació de Barcelona. En una segona fase –encara sense data–hi ha la intenció de construir un edifici administratiu on s’encabiran les oficines, magatzem i banys. El circuit de ciclisme està situat a la parcel·la delimitada per l’avinguda dels Països Catalans, l’antiga carretera BV-2112 i el torrent de Santa Magdalena.

FER UN COMENTARI