S’acaben les obres dels carrers Doctor Robert i Prat de la Riba del Vendrell

0
861
Autoritats polítiques, al carrer Dr. Robert.

L’alcalde Kenneth Martínez, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, juntament amb la vicepresidenta quarta de la Diputació i regidora vendrellenca a l’oposició, Eva Mata, i el regidor de Via Pública de l’Ajuntament, Alfons Herrera, han realitzat aquest dijous al migdia una visita de final d’obres a la carretera del Doctor Robert i el carrer Prat de la Riba, que es van iniciar el setembre de l’any passat.

En aquest any llarg de treballs s’han renovat tots els paviments, els serveis urbans, la senyalització i també s’ha canviat el mobiliari urbà. Amb aquesta actuació, s’ha ampliat el perímetre de l’illa de vianants del centre del Vendrell com a estratègia de dinamització comercial.

En aquests moments queden pendents de finalitzar les obres als carrers del Nord (entre els carrers Sant Magí i Pagesia Catalana) i Sant Magí (entre Doctor Robert i Nord). Abans d’acabar aquest mes de novembre està previst instal·lar-hi també un sistema de càmeres i lectors de matrícules per controlar l’accés de vehicles autoritzats (veïnat i vehicles de càrrega i descàrrega), que durant el mes de desembre estarà en període de proves.

Tota l’actuació, licitada a la constructora Artífex Infraestructuras, té un cost d’1,3 milions d’euros, que es financen amb aportacions de l’Ajuntament, amb el cànon d’aigua (Aigües del Vendrell) i amb una subvenció de la Diputació.

FER UN COMENTARI