Sant Martí Sarroca estrena un nou servei de deixalleria mòbil

0
127
El regidor de Medi Ambient, Joan Lluís Climent, el primer dia de funcionament del servei. // AJUNTAMENT DE SANT MARTÍ SARROCA

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha adquirit un nou servei de deixalleria mòbil per recollir els productes que no es poden dipositar als contenidors (olis, piles i bateries, càpsules de cafè, aerosols, material informàtic, bombetes…).

La deixalleria mòbil va entrar en funcionament el passat dia 2 de setembre i anirà canviant de nucli en funció de la setmana: la primera setmana de mes estarà al Centre de la Bleda, la segona setmana a les antigues escoles dels Hostalets, la tercera a les antigues escoles de la Rovira Roja i la quarta a l’aparcament de l’Ajuntament al nucli urbà. El canvi de lloc s’efectuarà cada dimecres.

La deixalleria municipal Tres Termes continua funcionant a Torrelles de Foix els dimecres i dissabtes. L’Ajuntament ha aprofitat la posada en marxa d’aquesta nova deixalleria mòbil per recordar que no reciclar correctament suposa una despesa anual que ronda els 30.000 euros, que podrien ser invertits en altres àmbits. L’objectiu de l’Equip de Govern és arribar al 70 % del reciclatge de les deixalles.

FER UN COMENTARI