L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha creat una línia d’ajudes extraordinàries de 700 euros als titulars dels establiments de restauració, allotjaments rurals o centres d’estètica, afectats pel cessament o reducció d’activitat a conseqüència de les limitacions imposades per les resolucions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya SLT/2546/2020, de 15 d’octubre, i SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, dins del marc de la crisi de la covid-19.

Per poder-se acollir a aquesta ajuda, la sol·licitud s’ha de formalitzar mitjançant un document que s’ha de descarregar de la web www.santmartisarroca.cat (espai notícies) i fer-lo arribar degudament complimentat a l’Ajuntament mitjançant una instància genèrica o bé presencialment en horaris d’oficina.

Aquestes ajudes són locals i complementàries a les que s’ofereixen des de la Generalitat o el govern de l’estat espanyol. A més, l’Ajuntament de Sant Martí ha explicat que està treballant per poder aprovar properament altres mesures d’ajuda a persones aturades o afectades per un ERTO.

FER UN COMENTARI