Sant Pere de Ribes celebrarà una Festa Major adaptada a la Covid-19

0
633
Enguany no hi haurà cercaviles. // AJUNTAMENT DE SANT PERE DE RIBES

Aquest cap de setmana s’inicia la Festa Major de Sant Pere de Ribes, que coincideix amb la festivitat de Sant Pere el 29 de juny. Enguany, però, els actes s’han adaptat a la situació actual derivada de la crisi sanitària generada per la Covid-19 i el municipi garrafenc desenvoluparà moltes activitats en línia i no durà a terme cercaviles als carrers.

Així, s’utilitzaran mitjans de difusió com el canal de YouTube viusantperederibes o el Canal Blau de la televisió per retransmetre concerts i representacions en directe. Aquest dissabte Esteve Molero, autor de la separata; Miquel León, autor de la portada del programa, i representants de l’Ajuntament, la Comissió de Balls Populars i el col·lectiu de Barraques donaran el tret de sortida a la festa amb un acte que es retransmetrà per Canal Blau a les 12h i des d’on també es podrà gaudir del concert El gran Cugat i els petits Chihuahues que es farà seguidament. A les 16h al canal viusantperederibes es presentarà l’exposició en línia Udaeta, de l’Institut del Teatre, dedicada a l’artista José de Udaeta.

Algunes activitats es faran de manera presencial però caldrà reservar entrada, com el concert de sardanes de la Cobla Maricel de Sitges al Pati del Centre Parroquial, el mateix 27 de juny a partir de les 19h, per al qual caldrà demanar un tiquet a través de la pàgina www.centreparroquial.com. L’endemà hi haurà una traca aèria acompanyada d’un repic general de campanes a les 13h, i el dia de Sant Pere el Teatre del Centre Parroquial acollirà un petit concert de Festa Major, per al qual es podrà reservar entrada a santperederibes.cat i també es podrà veure en directe al Canal Blau.

D’altra banda, es podran veure reportatges, xerrades, concerts i sessions de DJs, espectacles i fins i tot fer un seguiment de l’Ofici en directe a través dels canals de YouTube viusantperederibes i centreparroquial. Finalment, i ja a la primera setmana de juliol, es reobrirà el Cinema Ribes i es reprendrà el cinema a la fresca del Centre Parroquial, i des dels Xulius s’organitzarà un concert d’havaneres.

FER UN COMENTARI