Sant Pere de Ribes crea una plataforma de venda on line del comerç local

0
1805

Les associacions comercials de Sant Pere de Ribes (la ribetana Fem Ribes i les de les Roquetes UCER i Mercat Municipal La Sínia) han creat una plataforma de venda on line amb l’objectiu de no perdre quota de mercat davant el creixent target que tenen les compres per internet. L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes hi ha abocat 76.000 euros del seu pla de dinamització comercial, per fer-ho possible, i se n’ha encarregat l’empresa Aprop Online.

La plataforma permet que totes les botigues del municipi (de moment se n’hi han adherit 91, que hi han col·locat 4.812 articles) puguin penjar-hi els seus productes. La clientela entra a l’adreça https://santperederibes.aprop.online/ca/ i selecciona dins el menú, que és molt intuïtiu, els productes que li interessen. Hi ha fins a 138 categories i subcategories, també es pot triar per botiga o a través del cercador. Es van anar clicant els productes que interessin, que es carreguen al carret de la compra i que poden ser de botigues diferents. En acabar, apareix el preu final, es fa un únic pagament i un únic enviament el dia i hora que el comprador decideixi, a partir de les 24 hores de la gestió. Per als productes de proximitat, de primera necessitat, la plataforma només distribueix dins per Sant Pere de Ribes, mentre que en moda, productes tecnològics, bijuteria, etc., es pot distribuir a qualsevol lloc del món. La compra mínima és de 25 euros, fins als 99 euros té costos d’enviament i si supera aquesta xifra no té costos d’enviament.

L’acte de presentació de la plataforma de venda on line s’ha fet aquesta tarda a la sala Josep Lluís Palacios de la Casa de la Vila de Sant Pere de Ribes.

FER UN COMENTARI