Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú participaran de la Mobile Week Catalunya

0
197
Foto de grup de la presentació de la Mobile Week Catalunya 2021.

Els municipis de Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes seran dues de les divuit seus de la Mobile Week Catalunya, l’esdeveniment tecnològic dedicat a apropar la tecnologia a la ciutadania. La tercera edició de la Mobile Week, que s’ha presentat aquest dilluns a Barcelona, ha programat diferents activitats gratuïtes que combinen el format presencial i digital i que se celebrarà les setmanes del 21 al 27 de juny i del 5 a l’11 de juliol, depenent dels territoris.

Segons detalla l’avançament del programa d’activitats d’aquesta edició, a Sant Pere de Ribes es farà una sessió on es tractaran els fonaments del reciclatge intel·ligent i que suposa en la gestió de residus i en la reducció dels costos. Pel que fa a Vilanova i la Geltrú es testejaran experiències turístiques gamificades i oferiran tallers tecnològics per a nens i nenes.

Durant la presentació del programa d’activitats, el CEO de Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau, ha explicat que la Mobile Week d’aquest any “planteja diferents espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives obertes a tothom per connectar les eines que ens ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats dels ciutadans”.

En aquesta edició de la Mobile Week Catalunya hi ha tres temàtiques principals enfocades a cobrir les necessitats i inquietuds de la ciutadania: la protecció de la nostra privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que està demanant el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis.

FER UN COMENTARI