Sant Quintí, Mediona, l’Arboç i el Vendrell inicien la campanya “Compra i descobreix Catalunya”

0
352
cartell de la campanya comercial

Sant Quintí de Mediona s’ha sumat, un any més, a la campanya de la Xarxa de Barris Antics “Compra i descobreix Catalunya”, juntament amb altres 32 municipis del país.

La campanya de dinamització del comerç local arriba enguany a la seva onzena edició i es desenvoluparà durant tot aquest mes de juny, amb la participació de tota mena de comerç i serveis. La iniciativa, impulsada per la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona i Lleida, s’estructura en dues fases: per una banda un sorteig per dinamitzar el comerç local a partir del qual els consumidors reben butlletes per participar al sorteig d’estades i experiències per gaudir en els 32 municipis participants; i, per l’altra, sortejos de premis diversos (visites guiades i teatralitzades, àpats, estades, etc.).

A principis de juliol se sortejaran 33 experiències a cadascun dels municipis amb un valor de 3.200 euros. Entre els 32 municipis es repartiran 103.000 euros en 1.056 experiències per a dues peresones.

La campanya “Compra i descobreix Catalunya” s’emmaraca en la Llei de Barris i al Penedès, a més de Sant Quintí també hi participa l’Arboç, Mediona i el Vendrell.

FER UN COMENTARI