Sant Sadurní impulsa una edició especial de “Botigues al carrer” pel dissabte 22 de maig

0
388
Foto: Som Sant Sadurí

El proper dissabte 22 de maig Sant Sadurní d’Anoia impulsa una jornada promocional a la zona comercial del centre de la vila en una edició especial de “Botigues al carrer”. La jornada, que es durà a terme entre les 10h del matí i les 20h del vespre, s’emmarca en la campanya Comerç de Vila, Comerç de Vida que van engegar el passat 2020 l’Ajuntament de Sant Sadurní i l’associació comercial, d’empresa i serveis SOM Sant Sadurní amb l’objectiu de donar suport al teixit comercial en un context de crisi.

Aquesta edició de “Botigues al carrer” comptarà amb música, un sorteig, mercat i descomptes, una trentena d’establiments i comerços disposaran de parada pròpia al carrer i durant tot el dia hi haurà actuacions musicals. A més, el mercat setmanal muntarà parades al matí i a la tarda, i per cada acció de compra els clients s’enduran vals de descompte per bescanviar als establiments de restauració de Sant Sadurní.

També es durà a terme el sorteig d’una targeta-regal per un valor de 100 euros entre totes les compres que s’hagin realitzat durant tot el dia amb la targeta client de SOM Sant Sadurní.

Els establiments participants a la jornada es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament santsadurni.cat.

FER UN COMENTARI