Sant Sadurní posa en marxa el primer punt de càrrega de vehicles elèctrics gratuït de l’Alt Penedès

0
1144
El nou punt de càrrega se situa al carrer Sant Antoni, just al costat de la plaça de l’Ajuntament.

Dilluns es va posar en funcionament a Sant Sadurní el primer punt de càrrega de vehicles elèctrics, públic i gratuït, de l’Alt Penedès. Segons ha explicat el regidor de Medi Ambient, Toni Sisternas, al municipi hi ha sis vehicles elèctrics registrats, tres de propietat municipal i tres de particulars, i l’objectiu del govern “és avançar per una vila cada cop més sostenible”

Per poder carregar el vehicle en el punt de càrrega de l’Ajuntament, caldrà tenir la targeta corresponent. Els vehicles elèctrics o híbrids endollables registrats a Sant Sadurní podran demanar la targeta de connexió gratuïta presentant una sol·licitud a l’OAC amb la documentació corresponent. Els vehicles no registrats al municipi hauran de sol·licitar, en el moment de la càrrega, una targeta a la Policia Local que hauran de retornar a la finalització d’aquesta.

Aquest no és el primer punt de càrrega de vehicles elèctrics que s’instal·la a la comarca. El passat mes de març l’empresa reusenca Etecnic Energy & Mobility ja en va instal·lar un de pagament a l’avinguda Tarragona de Vilafranca, concretament a la zona on estan ubicats el Viena, Sprinter i Norauto. Ara bé sí que és el primer del territori que és d’accés gratuït.

FER UN COMENTARI