Dilluns feia 25 anys que la flama olímpica va arribar a Sant Sadurní, subseu als Jocs Olímpics de Barcelona 92 en les modalitats d’hoquei patins i ciclisme en ruta. Coincidint amb aquesta efemèride, l’Ajuntament va celebrar un acte de commemoració que va omplir de gom a gom el saló de plens entre exregidors, representants d’entitats, col·laboradors i voluntaris que van participar en aquell esdeveniment històric.

En l’acte hi van intervenir la regidora d’esports, Laura Salvador, Marcel Gabarró, que fou alcalde durant els Jocs, l’alcaldessa Maria Rosell i el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras. Gabarró va destacar tot l’esforç i il·lusió amb què es va treballar per aconseguir la subseu, mentre que l’alcaldessa va posar en relleu el llegat que aquests van deixar a la vila en forma d’equipaments esportius i de teixit associatiu al voltant de la pràctica esportiva, amb un gran nombre de clubs. Per la seva banda, Gerard Figueras, va posar èmfasi en la transformació que van suposar els Jocs tant per Barcelona com per les 15 subseus que van acollir les diferents modalitats i va agrair la col·laboració de Sant Sadurní en contribuir en els millors Jocs Olímpics de la història.

L’Ajuntament va obsequiar amb unes plaques commemoratives a persones destacades en l’organització dels Jocs a Sant Sadurní, com Manel Sanz, coordinador de l’Àrea 92; l’exalcalde Marcel Gabarró; Joan López, responsable de comunicació i peça molt destacada en l’organització de l’Àrea 92; els esportistes locals i portadors de la torxa olímpica Enric Roca i Santi Carda, entre d’altres. També van lliurar als voluntaris olímpics un petit obsequi. L’acte va finalitzar amb una foto de família a la plaça de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI