Santa Anna espera amb tres estrenes en cartera dels Nens

0
1073

Els Nens del Vendrell ho tenen tot a punt per fer una gran festa major. Encara sense castell de nou, això sí, però amb tres estrenes en cartera: les del 5 de 8, que enguany arriba més tard que l’any passat, i les del 4 de 8 amb agulla i del pilar de 7 amb folre. El seu cap de colla s’ha guardat aquests tres castells per Santa Anna, amb tots ben assajats.

Tripleta de vuit i pilar de 6
Diumenge al migdia, a Calafell, els Nens hi van fer una gran actuació, amb la tripleta de castells de vuit i el pilar de 6 descarregats. Un quartet consolidat en una colla que ja demana més, a l’espera l’actuació del 26. La correlació de castells va ser 3 de 8, torre de 8 amb folre, 4 de 8 i espadat de 6.

També hi van actuar els Bordegassos de Vilanova, que van començar amb la millor torre de 7 aixecada fins ara enguany i, renunciant al castell de vuit, van seguir amb el 4 de 7 amb agulla i un 3 de 7 lleuger, amb els terços del 3 de 8 a segons, pensant en el castell de vuit. Els Castellers de Terrassa van bastir els 5 de 7, torre de 7 i 4 de 7 amb agulla.

FER UN COMENTARI