S’anul·la el Tingladu 2020 de Vilanova

0
1012
Foto: Rai Molinari. ACN

Aquest matí l’organització del festival El Tingladu, que impulsen cada any des de l’associació Can Pistraus de Vilanova i la Geltrú, ha exposat mitjançant un comunicat que l’edició d’enguany queda anul·lada per la impossibilitat de desenvolupar el festival de la manera que es tenia prevista i com s’ha fet durant dotze anys, a causa de les mesures derivades de la crisi de la COVID-19.

Enguany es preveia celebrar El Tingladu del 23 al 26 de juliol, però malgrat no es pugui dur a terme des de Can Pistraus s’han volgut comprometre a “seguir programant propostes culturals en els formats que l’emergència sanitària ens permeti en cada moment”.

El Tingladu és una iniciativa de festival autogestionat i sense ànim de lucre, impulsat per voluntàries i membres que hi treballen de manera desinteressada, i que durant més de deu anys ha estat aportant una programació musical de qualitat a Vilanova i la Geltrú, amb grups reconeguts a nivell local, nacional i internacional.

En el seu comunicat, els membres de l’organització han volgut aprofitar per exigir a les administracions públiques mesures que garanteixin els drets dels treballadors del sector cultural, ja que consideren que es tracta d’un àmbit “històricament precaritzat”, i demanen que “es dignifiqui el treball cultural d’una vegada per totes”. L’organització també afirma que ja estan treballant l’edició del 2021.

FER UN COMENTARI