Se suspèn la Mini 10K de Vilafranca i la cursa 10K serà amb restriccions

0
244

Amb motiu de l’anunci del Govern de la Generalitat de prorrogar les restriccions Covid-19 actuals, l’Ajuntament i Fondistes Penedès han decidit suspendre la cursa Mini 10k i actualitzar les mesures de seguretat de la 10K, que s’ha de celebrar diumenge.

La Mini 10K no es podrà córrer perquè caldria fer-la amb sortides esglaonades per evitar aglomeracions. Tanmateix, es mantenen les inscripcions (sense limitació en el nombre d’inscrits) per col·laborar amb l’acció solidària i es lliuraran a les persones inscrites les samarretes commemoratives.

Pel que fa a la 10K, per garantir el compliment de les mesures vigents, hi haurà una única sortida amb esglaonament a la sortida mitjançant una distància de separació de 50 metres entre cadascun dels cinc calaixos previstos. Els participants hauran de portar mascareta per accedir als calaixos de sortida i no se la podran treure fins passada la línia de sortida. A partir de l’arribada caldrà de nou posar-se una mascareta que l’organització lliurarà a la línia de meta.

El lliurament de premis presencial es restringirà als primers classificats i als premis en metàl·lic. La resta de premis s’enviaran per correu electrònic (vals de compra de productes Km0). També s’elimina el servei de fisioteràpia i l’avituallament d’arribada serà individual, sense contacte.

FER UN COMENTARI