S’edita una antologia commemorativa dels deu anys del cicle Poesia a les Caves

0
1319

El cicle de Poesia a les Caves, organitzat pel poeta penedesenc Santi Borrell conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Sadurní, compleix enguany el seu desè aniversari, i ho fa programant declamacions els quatre divendres del mes de maig a 2/4 d’11 del vespre, en diferents caves de Sant Sadurní.

L’obertura del cicle serà divendres al celler de La Fassina, amb la participació d’Amat Baró, Mireia Companys i Josepa Ribera. Els seguiran, el dia 11, Vicenç Altaió, Jordi Vintró i Gabriel Ventura a les caves Jaume Giró i Giró; el dia 18 es podrà escoltar Lluís Calvo, Roser Guasch i Isidre Oller a les caves Recaredo; i tancaran el cicle el dia 25 a les caves l’Origan Lluís Lucero, Manel Ollé i Pep Panosa.

A més de les actuacions, la publicació que cada any edita l’Ajuntament de Sant Sadurní per Sant Jordi enguany està dedicada al cicle poètic, amb motiu del desè aniversari. Es tracta d’un recull poètic d’autors que han participat en aquesta dècada de recitals, en molts casos poemes inèdits de seixanta autors catalans. Possiblement es tracti de la primera antologia catalana dedicada al món del vi i del cava. El llibre es va presentarà dijous a La Fassina, amb la intervenció del grup Cupatges, i servirà com a obertura oficial del festival. El cartell d’enguany, a més, és la portada del llibre Poesia a les Caves; l’ha dissenyat l’artista sadurninenc Alonso Castellanos, que ha estat molt vinculat al cicle de poesia des del seu inici.

FER UN COMENTARI