Segona mort per Coronavirus a l’Hospital de Vilafranca

0
7694

Segons hem pogut confirmar fa pocs minuts, avui s’ha produït el segon cas d’una persona que ha mort a conseqüència del coronavirus a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Ahir de matinada ja hi va haver la primera, la d’una dona de 69 anys, veïna de Sant Sadurní. D’aquest segon cas de moment se’n desconeixen més detalls. Únicament que quan va ingressar al centre hospitalari de Vilafranca ja patia patologies prèvies.

La bona notícia és que si ahir hi havia cinc persones ingressades a l’hospital pel Covid-19, avui no ha augmentat el nombre: continuen sent cinc, amb previsió que un d’ells es pugui donar d’alta avui mateix.

On sí que ha anat a l’alça aha estat al Garraf: dels 25 ingressos que hi havia ahir (centralitzats a l’Hospital Sant Camil, de Ribes), avui s’ha passat a 30 casos confirmats i ingressats

Pel que fa al material de protecció dels professionals, els dos hospitals informen que actualment encara disposen d’estoc pels propers dies, tot i que tenen dificultats per realitzar-ne la reposició. On hi ha major dèficit és en les bates impermeables. Esperen rebre aviat les comandes d’aquest material que tenen pendents, ja que actualment estan centralitzades.

FER UN COMENTARI