El celler Segura Viudas acaba de presentar la seva proposta enoturística per aquesta primavera i estiu. Es tracta d’una proposta que, a causa de l’actual context de pandèmia, s’ha reinventat amb l’objectiu d’oferir experiències úniques, garantint la màxima seguretat i confiança, així com el respecte i protecció de l’entorn que sempre ha caracteritzat la firma.

La nova proposta, que es desplega sota el concepte “Respecte per les Arrels”, la nova imatge de marca que Segura Viudas va rellançar a finals del 2020, pivota al voltant de tres eixos: la cultura, la gastronomia i la biodiversitat.

En l’oferta cultural destaca el Cicle de Concerts de Segura Viudas, que arrenca aquest dissabte amb  Manu Guix i continuarà al llarg del mes de juny amb altres noms destacats de l’escena musical catalana com Judit Nedderman (12 de juny), Suu (19 de juny) i Andrea Motis (3 de juliol). Tots els concerts es durant a terme amb un aforament limitat de 250 persones assegudes en localitats assignades prèviament amb la finalitat d’oferir experiències segures però alhora exclusives i properes.

Així mateix, després de l’èxit de l’any passat, Segura Viudas també recupera les Nits Temàtiques, que oferiran maridatges monogràfics de formatges (4 de juny i 9 de juliol), de cuina mexicana (11 de juny i 16 de juliol), japonesa (2 de juliol), pesca salada (23 de juliol) i tapes (30 de juliol). També el 18 de juliol tindrà lloc una proposta d’alta cuina amb el xef Oriol Ivern, del restaurant Hisop i que compta amb una estrella Michelin des de 2010. S’oferirà un menú degustació fet a mida per a l’ocasió que estarà maridat amb algunes de les anyades més especials del celler.

El novembre de 2020 la marca es va renovar estrenant imatge sota el concepte “Respecte per les Arrels”. FOTO: Gemma Sánchez/ACN

La biodiversitat i l’entorn natural també jugaran un per esencial en la proposta d’esdeveniments. En destaca la Visita Natura, una activitat familiar per gaudir de la bellesa natural del Penedès, visitant les vinyes i el riu Bitlles.

Tota aquesta oferta es complementa amb un dels clàssics de la casa: la visita amb brunch gastronòmic, que inclou una visita a peu de vinya, que permet conèixer les tècniques de viticultura sostenible i l’aposta per la biodiversiat de la firma, una visita al celler vell, que contempla un recorregut per les caves subterrànies, i un maridatge de cinc plats locals amb cinc vins i caves del celler ideal per a gourmets.    

El celler garanteix el compliment de les mesures de seguretat sanitàries en totes les activitats, així com el compromís amb la sostenibilitat. La firma recorda que ha rebut els distintius Wineries for Climate Protection, el segell Biosphere Destination i el Safe Travels que així ho acrediten.

FER UN COMENTARI