Sergi López, Anna Roig, Laura Conejero i Míriam Iscla, a Vilanova l’any que ve

0
1029

El vilanoví Sergi López, amb El chico de la última fila”, escrita per Juan Mayorga i dirigida per Andrés Lima, pujarà a l’escenari del Teatre Principal la pròxima temporada escènica a Vilanova. L’obra compta amb dos vilanovins més, Anna Serrano, ajudant de direcció, i Arnau Comas, que forma part del repartiment, al costat d’actors i actrius tan rellevants com Míriam Iscla, David Bagés, Anna Ycobalzeta i Guillem Barbosa.

Sergi López, Anna Roig & Àlex Cassanyes, Laura Conejero, Alba Carmona, Clara Luna i David Verdaguer són alguns dels noms que formaran part de la proposta escènica del Teatre Principal i l’auditori Eduard Toldrà en la temporada de gener a juny de 2019.

La importància de ser Frank, d’Oscar Wilde, dirigida per David Selvas i guanyadora de tres Premis Butaca 2018 es podrà veure el 9 de febrer, amb Laura Conejero (Premi Butaca a la millor actriu de repartiment), David Verdaguer, Jaume Madaula, Paula Jornet (actriu i també Premi Butaca per la millor composició musical), Mia Esteve, Paula Malia i Norbert Martínez.

La tercera obra que serà als escenaris vilanovins (el 26 de maig) és la producció de dansa contemporània de gran format Set Of Sets, de Guy Nader i Maria Campos. L’espectacle va ser estrenat al Festival Sismògraf i al Mercat de les Flors de Barcelona.

En l’àmbit de la música, l’auditori Eduard Toldrà acollirà la presentació de l’últim treball d’Anna Roig i l’ombre de ton Chien, que juntament amb l’Àlex Cassanyes i la Big Band Project, presentaran La Tendresse el 10 de febrer. El 9 de març es podrà escoltar el treball del quintet Wom’s Collective, que uneix el talent femení català actual en un disc que ha comptat amb la col·laboració d’altres cantants catalanes com Judit Neddermann, Núria Graham o Sara Pi. I el 13 d’abril destaca el concert d’Alba Carmona, excomponent de Las Migas, que presentarà el seu últim treball.

L’acte de presentació de la temporada serà el divendres 25 de gener a les 8 del vespre al Teatre, on s’acabarà de desvelar la resta d’espectacles i exposicions al Centre d’Art Contemporani La Sala programades.

FER UN COMENTARI