Serrat, Stay Homas, Rosario i Vanesa Martín, entre els primers confirmats del 5è Jardins de Terramar

0
482
Joan Manuel Serrat actuarà a la 5a edició del Festival Jardins de Terramar. // JARDINS DE TERRAMAR

Aquesta setmana l’organització del Festival Jardins de Terramar, certamen musical d’alt nivell que acullen els jardins de Sitges, han anunciat els primers artistes confirmats que participaran a la cinquena edició.

Així, el Festival Terramar comptarà amb artistes nacionals i internacionals tan reconeguts com Joan Manuel Serrat, Hombres G, Vanesa Martín, Rosario, Stay Homas, el Dúo Dinámico, God Save The Queen (tribut a Queen), El Pot Petit pels més petits del públic o Brothers in Band (tribut als Dire Straits); però properament es donaran a conèixer la resta d’integrants del cartell.

El festival es durà a terme entre els dies 28 de juliol i 13 d’agost i podrà recuperar la totalitat de l’aforament, ja que en la darrera edició va haver de reduir el públic assistent al 50% per adaptar-se a les mesures sanitàries derivades de la pandèmia per coronavirus.

En l’edició del 2019, última que es va poder desenvolupar amb normalitat, el festival va arribar als 25.175 espectadors; i després d’assolir 14.700 espectadors en plena pandèmia i aplicant les mesures corresponents, les expectatives d’enguany es situen a un públic de fins a 36.000 persones.

A més, el 5è Festival Terramar potencia l’espai Village per seguir fomentant els artistes locals, que actuen a l’escenari del cicle Imprescindibles que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges, i el festival també repetirà gestió gastronòmica a mans del càtering de Cal Blay.

Aquesta cinquena edició comptarà amb el concert de Joan Manuel Serrat amb la seva última gira de comiat “El vicio de cantar: 1965-2022”, i recuperarà el concert de Rosario que el passat 2021 es va haver de suspendre per la pluja. A més, Hombres G celebraran el seu 40è aniversari als escenaris del festival.

Les entrades per als concerts estaran a la venda a partir d’aquest dijous al migdia a través de la pàgina web festivaljardinsterramar.com.

La programació dels artistes confirmats a dia d’avui serà la següent:

29 juliol Joan Manuel Serrat

30 juliol Dúo Dinámico

03 agost El Pot Petit

04 agost Rosario

05 agost Vanesa Martín

06 agost Stay Homas

07 agost bROTHERS iN bAND dIRE sTRAITS

11 agost God Save The Queen

12 agost Hombres G

FER UN COMENTARI