Dotze ors per les gimnastes de l’Alt Penedès

0
789
Algunes gimnastes del Club Rítmica Sant Sadurní. // FOTO: CR SANT SADURNÍ

El passat diumenge 26 de gener s’encetava la nova temporada de gimnàstica rítmica amb la primera fase d’individuals dels Jocs Esportius Escolars que es duia a terme a Vilafranca i una competició que es va celebrar a Montgat.

Una quarantena de gimnastes dels clubs de rítmica de Vilafranca i de Sant Sadurní van participar a les competicions i van aconseguir pujar al podi en nombroses ocasions. Així, el gimnasta Alejandro Espuche del CR Sant Sadurní obtenia la medalla d’or en la categoria Cadet masculí A; Emma Oliete, del mateix club, obtenia també la primera posició en Cadet Open, fita aconseguida també per Sara Queral en Infantil Open i Berta Olivas en prebenjamí A.

Pel què fa al CR Vilafranca tres gimnastes també van assolir la medalla d’or: Martí Torres en categoria Aleví A i el seu exercici de cèrcol, Maria Barrados en Benjamí Open en un exercici de mans lliures i finalment Alba Pérez, que aconseguia l’or amb un exercici de cèrcol en categoria Benjamí A.

Al Gimdans, que participava amb 41 gimnastes, hi va haver cinc ors: Laura Planas, Alba Montserrat, Uriela Tamaño, Aaron Cabezas i Aina Sepúlveda.

FER UN COMENTARI