S’exhaureixen els VilaFrancs, els xecs de promoció del comerç vilafranquí

0
663

Ahir, dilluns 4 de gener, es van exhaurir els darrers xecs pertanyents a la campanya Compra amb VilaFrancs, comerç de proximitat que impulsava l’Ajuntament de Vilafranca per segona vegada amb l’objectiu de fomentar les compres als comerços i locals adherits a la iniciativa, que també compta amb la col·laboració de la Fundació Pinnae.

Tothom qui hagi adquirit VilaFrancs encara és a temps de bescanviar-los fins demà, 6 de gener, ja que serà llavors quan es doni per finalitzada la campanya. L’Ajuntament considera que la segona edició d’aquesta proposta ha estat “tot un èxit”, ja que ha comptat amb 184 establiments de diverses tipologies i ha contribuït a ajudar negocis que s’havien vist afectats negativament per la crisi derivada de la pandèmia.

En aquesta campanya s’han venut 43.416 VilaFrancs per un valor de deu euros, ja que es disposava d’un total de 434.160 euros. El 4% de la venda s’ha gestionat des dels dos punts habilitats per donar suport a la venda online: el Fòrum Berger i l’Oficina de Turisme. Aquests xecs han estat comprats per 8.949 persones de la vegueria.

Com a novetat, aquesta segona edició no limitava els xecs segons els diferents sectors i a més la seva compra no es restringia només a la ciutadania empadronada al municipi.

FER UN COMENTARI