El Shopping Night de Vilafranca s’avança al maig i serà aquest divendres

0
3824
Marta Vivas i Yolanda Lezcano

Aquest divendres, de les 8 del vespre fins a les 12 de la nit tindrà lloc una nova edició del Shopping Night de Vilafranca, que organitza l’Associació Centre Vila. Una diada comercial excepcional que enguany s’avança al mes de maig (habitualment era a primers de juny), per tal de distanciar-la una mica més del període de rebaixes. De retruc, s’allunya de la data d’exàmens, de manera que es facilita la participació d’estudiants en les desfilades.

La decoració dels carrers esdevindrà enguany un dels motius centrals del Shopping Night. Les 160 botigues participants entre els carrers Ferrers, la Cort, Parellada, Sant Joan, la Font, Puigmoltó, Indústria, places Constitució i Santa Maria, guarniran de manera especial els seus aparadors amb el tema “La Primavera”. La clientela podrà votar el millor aparador omplint la butlleta que trobaran a la carpa del Centre Vila a la plaça de la Constitució. Qui ho faci participarà en el sorteig de targetes regal per comprar en les botigues adherides a Vilafranca Comerç.

La plaça de la Constitució serà novament l’espai destinat a tastos de vins i productes de gastronomia i alimentació, tot i que també hi haurà parades davant les botigues i establiments del sector. A més, als carrers del Centre hi haurà activitats, música en viu, amb desfilades de moda i complements a la plaça de la Vila. Segons la presidenta del Centre Vila, Marta Vivas, “totes les botigues fan ofertes i promocions especials i els clients ja saben que al Shopping Night hi trobaran coses que no troben ni el dia abans ni l’endemà”.

FER UN COMENTARI