L’empresa vilafranquina SIA Biosca ha inaugurat, a les seves instal·lacions del carrer Cubelles, Elements, un showroom de més de 1.200 m2 dedicats a exposar productes per a la llar de les millors marques nacionals i internacionals. Inspirat en un concepte d’exposició alemany, es tracta d’un dels showrooms del sector més gran i modern que hi ha actualment a Catalunya.

L’exposició està dividida en cinc àrees temàtiques: bany, cuina, ceràmica, il·luminació tècnica i decorativa i domòtica, on s’agrupen els productes del mateix tipus per fer més fàcil la seva tria i on es poden “tocar” i veure un gran nombre d’articles. Articles orientats especialment al professional instal·lador, però també al client final.

L’espai dedicat a la domòtica és una de les joies de la corona. Per mostrar els seus avantatges, s’ha recreat una sala d’un habitatge adaptada a les últimes tecnologies de control de la il·luminació, climatització, sonorització… D’aquesta manera els visitants poden provar en directe solucions que es controlen a partir del telèfon mòbil o la tauleta i que poden aplicar-se tant a obra nova, com a reformes.

Biosca2
La inauguració del nou espai es va celebrar divendres de la setmana passada en un acte al qual van assistir diverses autoritats polítiques i representants de la Federació Empresarial del Gran Penedès. “Vaig insistir molt en el fet de poder portar una exposició d’aquestes característiques a la zona del Penedès-Garraf, ja que sovint les trobem a les grans ciutats”, va explicar el gerent de SIA Biosca, Xavier Montserrat, que va recordar la trajectòria d’una companyia familiar que, amb més de mig segle d’experiència, s’ha convertit en una de les empreses referents del sector.

Actualment té cinc delegacions ubicades a Vilafranca, Vilanova, Sitges, Martorell i el Vendrell.

FER UN COMENTARI