S’implanta l’FP dual en el grau superior de disseny en fabricació mecànica a la Idiada

0
1223
Joan Ll. Espinós i Carles Grases encaixen després de signar l’acord.

L’institut Andreu Nin, del Vendrell, oferirà la modalitat dual en el cicle formatiu de grau superior de Disseny en Fabricació Mecànica, amb el perfil professional de desenvolupament virtual de l’automòbil, amb l’objectiu de millorar la qualificació professional de les persones que treballen en l’àmbit del disseny d’automòbils. El director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Joan Lluís Espinós, i el director general d’Applus Idiada, Carles Grasas, van signar dimecres el conveni de col·laboració corresponent, que serà vigent fins a l’abril de 2023.

Així, l’alumne que cursi aquest itinerari formatiu, a banda de rebre e títol del cicle, també obtindrà un diploma del projecte formatiu de Desenvolupament virtual de l’automòbil desenvolupat per Idiada. La firma internacional amb seu al Baix Penedès oferirà a l’alumnat estades a l’empresa, a través de l’FP dual, amb contractes per a la formació o beques de formació, perquè puguin compaginar els seus estudis amb una activitat laboral al llarg del cicle formatiu.  Així mateix, facilitarà l’ús de les seves instal·lacions perquè l’alumnat i el professorat de l’Andreu Nin puguin realitzar part del contingut d’aquest cicle formatiu.

L’alumnat que aquest curs cursa a l’Andreu Nin els cicles de grau superior d’Automatització i Robòtica i d’Administració i Finances, el curs vinent ja començaran a fer estades a Idiada. A més, a l’Andreu Nin des de l’any 2010 s’ofereix el cicle superior d’Automoció en modalitat dual, amb entre vint i trenta estades a l’any.

FER UN COMENTARI