S’inaugura la nova seu d’Acció Social

0
113

Sant Sadurní d’Anoia ha inaugurat aquesta setmana la nova seu d’Acció Social, que s’ha traslladat a l’espai de l’antiga biblioteca després d’unes obres de remodelació. Dilluns es va celebrar una petita inauguració de les noves instal·lacions amb la participació de membres del consistori, exregidors, el president del Consell Comarcal Xavier Lluch i responsables tècniques de les àrees d’Acció Social, Habitatge i Urbanisme.

La regidora d’Acció Social, Meritxell Borràs, va destacar la necessitat de donar al servei un espai adequat on el personal municipal desenvolupés la seva tasca en millors condicions i per poder atendre els usuaris. Per això, la nova seu compta amb una recepció i una zona amb diversos despatxos individuals per atendre les visites, a més d’una sala de reunions i un espai central diàfan destinat a la zona de treball intern.

A la primera planta de l’edifici s’ha ubicat definitivament l’Oficina Municipal d’Habitatge. La remodelació del nou equipament s’ha cobert amb uns 470.000 euros.

FER UN COMENTARI