Diumenge es va inaugurar una biblioteca a la urbanització de la Font del Bosc (Mediona), situada a la segona planta del local de l’Associació de Veïns.

La iniciativa va néixer a partir del club de lectura que des de fa anys impulsa aquesta entitat. Una de les seves sòcies va fer una donació de llibres ja utilitzats i a partir d’aquí el boca orella va fer que molts altres veïns també n’aportessin. El fons bibliogràfic va anar creixent i per això des de l’Associació de Veïns es va demanar a l’Ajuntament que habilités la segona planta del local per poder fer una biblioteca.

El consistori va arranjar l’espai i, de moment, ja s’hi han col·locat i classificat més de 600 llibres, tot i que com explica Cristina Contel, vicepresidenta de l’Associació de Veïns, en tenen molts més i en un futur encara els agradaria incorporar novetats editorials, ja que tots els exemplars que ara disposen ja tenen anys.  “Es tracta d’una biblioteca i, sobretot, d’un espai de lectura que volem obrir-lo a tots els veïns de la urbanització”, comenta. De moment la biblioteca funciona amb personal voluntari i l’horari d’obertura és totes les tardes dels dissabtes i els matins dels últims diumenges de mes.

La padrina de la nova biblioteca va ser la periodista i escriptora Maribel Álvarez López Vega, la qual va donar diferents llibres seus per al fons bibliogràfic.

 

FER UN COMENTARI