La secció sindical de la Policia Local del Vendrell ha denunciat aquest dimarts una “precarització” de la plantilla pel fet que les places vacants s’estan cobrint amb personal interí, “personal amb bona voluntat, però que no consolida el lloc de treball, surt més barat i acostuma a ser menys reivindicatiu”.

El sindicat apunta que actualment hi ha 11 policies interins cobrint places pressupostades i es mostra en total desacord amb els arguments esgrimits pel consistori, que ho atribueix al compliment del pla d’ajust i sostenibilitat del 2012. De fet, considera que “si s’han donat les condicions de sanejament del deute de què tant presumeix l’alcalde Martí Carnicer, convocar places fixes de funcionari només és un tema de voluntat política”.

Aquesta és una de les principals reivindicacions del col·lectiu de policia, però no l’única. El sindicat també es queixa de la “discriminació salarial” que pateixen els agents provinents d’altres administracions en situació de Comissió de Servei que, “per les mateixes funcions cobren 2.562 euros anuals menys”; del bloqueig per  posar al dia l’assegurança d’accident laboral; d’un cert “amiguisme” per part de la Prefectura a l’hora de col·locar a dit certs perfils i de l’ús de seguretat privada a la via pública per contenir el Top Manta.

Per tot això, el sindicat adverteix que no disposa de les condicions laborals necessàries per desenvolupar amb les millors garanties possibles la seva tasca del dia a dia.

FER UN COMENTARI