Sis cantautors anunciaran el festival Tingladu

0
963
Els Manel al Tingladu de 2017 (foto: Rai Molinari).

Can Pistraus organitza els dies 4 i 5 de maig unes jornades de presentació de l’onzena edició del Tingladu, considerat un dels festivals d’entrada lliure més importants de Catalunya. L’entitat vilanovina ja té a punt el cartell de grups que actuaran a la Vilanova del 19 al 22 de juliol, que es donarà a conèixer en una prèvia que comptarà amb sis cantautors dels Països Catalans com són Cesk Freixas, Gemma Humet, Mazoni, Ferran Palau, Ian Sala, Alidé Sans i Pau Riba.

La primera de les actuacions serà la de riudebitllenc Cesk Freixas, el divendres a les 8 del vespre a la rambla Principal a l’alçada de l’avinguda de Francesc Macià. En acabar, a 2/4 de 10, es donaran a conèixer a la plaça de la Vila els grups que actuaran al Tingladu al juliol. El lema escollit enguany és “Adoctrina’t”, hi actuaran grups majoritàriament dels Països Catalans i també alguns d’internacionals, al mateix recinte de les dues darrers edicions (el parc de Baix-a-mar).

En acabar la presentació, a la mateixa plaça de la Vila es podrà escoltar la música en viu de Pau Riba, i la vetllada s’acabarà al punt de la mitjanit a la plaça dels Lledoners amb l’actuació de Ferran Palau.

Els concerts continuaran dissabte a l’hora del vermut al passeig marítim, amb Ian Sala, i a les 7 de la tarda a la Unió Vilanovina (plaça del Pou) Mazoni hi desplegarà les seves cançons noves. Els darrers dos concerts del cap de setmana seran els d’Alidé Sans a la plaça dels Carros, i de Gemma Humet a la Sidreria (plaça dels Cotxes).

FER UN COMENTARI