S’obrirà una rambla entre l’estació de Calafell i el passeig marítim

0
555

A les acaballes del mes d’octubre han començat les obres de remodelació de l’actual passatge de Sant Antoni, que es convertirà en una nova rambla que unirà l’estació de trens de Calafell amb el passeig marítim. El  nou vial tindrà quinze metres d’amplada, la meitat de la qual serà de vorera. I en el tram comprès entre l’avinguda Mossèn Jaume Soler (que segueix la via fèrria) i el carrer Vilamar, l’actuació anirà a càrrec de promotors immobiliaris, d’acord amb el pla general vigent. El tram entre Vilamar i el passeig Sant Joan de Déu serà remodelat més endavant per l’Ajuntament. Aquest tram correspon al jardí i la casa que fa cantonada amb el passeig. Aquí s’hi farà una plaça, i l’habitatge, que està catalogat i és de propietat municipal, serà restaurada per donar-li algun ús.

La nova rambla està cridada a esdevenir una entrada important a la façana marítima del nucli de la Platja de Calafell. Se li canviarà el nom: passarà a anomenar-se rambla Antoni Artigas, empresari i promotor turístic que va morir fa uns pocs anys. El nou nom del vial va ser acordat pel ple de l’Ajuntament del passat febrer.

El conjunt de la intervenció té un cost de 535.000 euros. El tram assumit pels promotors costarà uns 300.000 euros i ajudarà a recuperar i revaloritzar un sector del nucli de la Platja que està molt deteriorat; les inversions que s’hi havien fet els últims anys s’havien centrat en el subsòl: la construcció d’una nova canalització i el bombament d’aigües residuals.

FER UN COMENTARI