La Comissió de Fires de Maig ha acordat suspendre la celebració de les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats de Vilafranca, que estaven previstes pels propers 15, 16 i 17 de maig.

La comissió, presidida pel regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, i integrada majoritàriament per expositors representants dels diferents sectors participants a la mostra multisectorial, ha adoptat aquesta decisió per unanimitat, atenent la situació actual de la pandèmia per Coronavirus.

Així mateix la comissió ha posposat la decisió de traslladar les Fires a una altra data dintre d’aquest any 2020 o bé suspendre-les definitivament fins al 2021. En aquest sentit, es vol esperar que la situació a nivell sanitari es normalitzi i copsar fins a quin punt aquesta crisi hagi afectat els diferents sectors econòmics i empresarials del Penedès.

En un comunicat, l’Ajuntament de Vilafranca  es referma el seu compromís de treballar colze a colze amb el teixit empresarial per celebrar quan sigui possible unes Fires de Maig amb més força i empenta que mai.

FER UN COMENTARI