Tallat el carrer Codonyat de Vilanova per un esvoranc a l’asfalt

0
302

El carrer del Codonyat estarà tallat al trànsit de vehicles en el termini d’entre dues i tres setmanes a causa d’un esvoranc a l’asfalt que s’ha produït aquest dijous al matí. Sota aquest carrer hi ha un col·lector unitari d’aigües residuals i pluvials realitzat amb un sistema de volta antic. Segons les primeres revisions realitzades per tècnics municipals i per la Companyia d’Aigües de Vilanova, en algun punt la volta ha cedit i provocat l’esvoranc i el forat a l’asfalt.

Durant aquest dijous s’està treballarà per enretirar una maquinària pesada que estava treballant en un solar d’aquest carrer i a partir de dilluns es podrà estudiar de forma més completa l’estat de tota la volta del col·lector per determinar si es tracta d’una reparació puntual o bé cal fer alguna intervenció més extensa.

El tall de trànsit afecta entre els carrers de la Unió i del Correu, mentre que els usuaris dels guals del mateix carrer del Codonyat hi podran accedir un cop s’hagi enretirat la maquinària, des del carrer Correu.

FER UN COMENTARI