La junta del Vinseum ha adjudicat la concessió de la Taverna del museu a l’Acadèmia Tastavins, la única candidatura que s’havia presentat al procés de licitació. L’entitat bàquica prendrà així el relleu al sommelier Ton Colet, que ha gestionat l’espai els darrers quatre anys però que ha decidit no renovar el seu contracte per motius personals.

Es preveu que la taverna reobri a primers de maig, un cop acabades les obres d’adequació de l’espai. La proposta de Tastavins vol potenciar les activitats vinculades al tast de vins i maridatges, així com incorporar un espai de terrassa a l’exterior per donar més visibilitat a la taverna al carrer. L’espai continuarà oferint vins i caves a copes, a més d’una oferta gastronòmica d’esmorzars i sopars.

La junta del museu ha valorat molt positivament el fet que la proposta guanyadora provingui d’una entitat sense ànim de lucre que té com a principal missió la divulgació de la cultura del vi, dos aspectes que encaixen de ple amb la filosofia de Vinseum.

FER UN COMENTARI