Teatre, circ i dansa a la nova temporada d’espectacles de Vilafranca

0
431
Foto: Ajuntament de Vilafranca.

L’Auditori municipal i el teatre de Cal Bolet tornen a acollir, un any més, la temporada d’espectacles familiars i professionals de Vilafranca del Penedès. Així ho han anunciat el Servei de Cultura de l’Ajuntament i la Xarxa de Vilafranca durant la festa d’inici de la nova temporada.

Prop de 140 persones han participat d’aquesta festa anual que dona el tret de sortida al programa cultural, on han pogut gaudir de diversos espectacles, com ara l’actuació de circ clàssic de la companyia Moi Jornada, un concert de la jove creadora empordanesa JOINA o un fragment de l’espectacle Scrakeja’t, de la companyia Cobosmika i que es podrà veure al teatre Cal Bolet el 9 de gener del 2022.

En aquest sentit, la temporada d’espectacles d’adults de Cal Bolet i l’Auditori, que va de setembre de 2021 a gener de 2022, acull un total de 17 espectacles entre teatre, música i dansa. Per la seva banda, la col·laboració de l’Ajuntament i La Xarxa es tradueix en una programació familiar de 6 espectacles que inclouen teatre musical, clown, circ, música, màgia i dansa urbana i s’adreça al públic més jove, des dels 5 fins als 16 anys.

De fet, els primers espectacles de la temporada familiar, ja a la venda, seran La bella Tour, un espectacle programat el 3 d’octubre a Cal Bolet, on dos clowns de la bella escola intenten adaptar-se al món actual i un concert de Reggae per infants amb el seu nou disc Quadern de bitàcola, programat el 24 d’octubre a l’Auditori.

El contingut de la nova temporada d’espectacles es pot consultar a l’adreça https://espectacles.vilafranca.cat, des d’on es pot fer també la compra d’entrades.

FER UN COMENTARI