Una temporada escènica amb molta producció vilanovina

0
1256

Avui divendres a les 8 del vespre tindrà lloc al Teatre Principal l’acte de presentació de la temporada d’arts escèniques d’aquí al gener a Vilanova, conduït per l’actor Carles Serra i amb una posada en escena dirigida pel guionista Pau Escribano.

L’Ajuntament vol posar l’accent un any més en la producció local, atès que, com diu la regidora de Cultura, Teresa Llorens, un dels objectius és “donar suport i oportunitat a la creació que té lloc a la ciutat”, amb un “criteri de qualitat”.

Així, enguany es podrà gaudir a La Sala de les fotografies de Miguel Castellano, tornaran les càpsules de Nanoteatre en llocs inesperats de la ciutat, es podrà gaudir del projecte ”El Garraf en dansa en cercle” per difondre el patrimoni musical de la comarca, d’un concert de l’arpista Esther Pinyol, de la vilanovina Marta Bayarri amb un espectacle al local dels Bordegassos, d’un espectacle de teatre musical dels Obmud (coneguts per la seva participació a l’Oh happy day de TV3) o d’un concert especial de Xesca Fort amb motiu del 25N.

També destaquen les col·laboracions amb entitats com la Camerata Eduard Toldrà, resident a l’Auditori, o el festival Blanc, que malgrat celebrar-se a Barcelona per qüestions d’aforament, manté el seu vincle amb Vilanova amb un programa d’activitats al voltant del disseny, com les exposicions sobre Josep Pla-Narbona i Disseny + Funció Social, i els tallers de disseny adreçats al públic infantil. L’Escola i Conservatori Municipal de Música també té un pes important en la programació amb el desè aniversari de la Big Band.

Entre les exposicions de La Sala, destaca l’homenatge antològic de Jaume Brichfeus, que va morir a finals de juliol. Finalment, Vilanova és una de les ciutats catalanes que participa activament en el Pla d’Impuls de la Dansa, amb la Producció Nacional de Dansa, que s’estrenarà al Mercat de les Flors.

T de Teatre, Clara Segura i David Selvas, entre altres
D’altra banda, com ja es va avançar a finals de juliol, entre els espectacles de més volada que aterraran a Vilanova hi ha la representació de La treva, amb Clara Segura, David Selvas i Ramon Madaula (22 d’octubre); Art, amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva (2 de desembre); i E.V.A., amb què T de Teatre celebra els 25 anys sobre els escenaris (12 de gener). Pel que fa a la música, entre els concerts destacats hi ha el de Las Migas, que presentarà Vente conmigo (15 de desembre), i Dolo Beltran presentarà Copilotos (20 de gener).

FER UN COMENTARI