Tensió davant la parada que Vox ha muntat aquest dissabte a Vilafranca

2
2605

El matí d’aquest dissabte 9 de gener una vintena de membres del partit d’ultradreta Vox s’han instal·lat a la rambla de la Girada de Vilafranca en un acte de campanya en el marc de les properes eleccions del 14 de febrer al Parlament. El grup havia anunciat que disposaria d’una parada informativa durant tot el matí, acte que s’ha repetit en altres capitals de comarca.

Per la seva banda, una cinquantena de persones pertanyents a diversos col·lectius i partits de l’entorn de l’esquerra independentista de l’Alt Penedès (EIAP) s’han concentrat al punt de trobada de Vox per rebutjar la seva presència. També hi havia diversos cinc furgons i vint dispositius de l’Àrea de Brigada Mòbil (BRIMO) dels Mossos d’Esquadra prop de la rambla.

En un moment de tensió entre els membres de Vox i les persones que s’havien desplaçat fins la rambla per demanar la seva retirada, on s’han increpat mútuament i alguns dels concentrats han intentat desmuntar la parada, diversos agents de la BRIMO dels Mossos d’Esquadra han actuat carregant amb porres extensibles contra els manifestants i construint un cordó policial per separar els membres de Vox dels manifestants, que han mantingut la parada mitja hora més.

Després de la concentració, agents dels Mossos han identificat un mínim de cinc persones.

 

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI