Tercer any de campanya comercial d’Olèrdola, els Monjos i Castellet

0
1148
Miguel Delgado, Imma Ferret i Lucas Ramírez, alcaldes de Castellet i la Gornal, Santa Margarida i els Monjos i Olèrdola, respectivament.

Per tercer any consecutiu, els ajuntaments dels municipis units pels parcs del Penedès (Olèrdola, Santa Margarida i els Monjos i Castellet) duen a terme al llarg d’un mes, entre el 19 d’octubre i el 19 de novembre, la campanya comercial “Compra a prop i descobreix el teu entorn”, adreçada a enfortir el teixit comercial, turístic i a fidelitzar la clientela que ja tenen, sense renunciar a ampliar-la. Enguany hi prenen part 136 establiments dels tres municipis, deu més que l’any passat, i creix un 50% el nombre de premis que es lliuraran, fins a un total de 78.

60.000 butlletes
Totes les persones –siguin d’on siguin– que comprin al llarg d’aquest mes en algun dels establiments adherits podran omplir una butlleta que els donarà dret a participar en un sorteig de productes, que es farà el 23 de novembre. Entre els premis: menús de restaurant, coques de forn, lots de cellers, de productes de farmàcia, massatges, visites culturals, un lot de llibres… En total s’han imprès 60.000 butlletes, 10.000 més que l’any passat. La campanya es duu a terme un mes abans que comenci la campanya de compres nadalenca.

FER UN COMENTARI