Teresa Baró, guardonada per les Dones d’Empresa de l’ADEPG

0
1517

L’experta en comunicació i llenguatge no verbal Teresa Baró, ha estat guardonada amb el premi a la trajectòria que cada any lliura Dones d’Empresa en la seva celebració anual. És la sisena guardonada amb aquest premi especial que té com a objectiu reconèixer la trajectòria rellevant d’una dona. Abans ho havien estat, per aquest ordre, la Sra. Masó, de Càrniques Masó; Pilar Ballesteros, del restaurant La Cucanya; Montse Vila, de l’Eix Diari; Mercè Forasté, de Mercè Pastissers, i Ramona Torner, de Deixalles i Transports A. Plazas.

La 10a Trobada de Dones d’Empresa va tenir lloc divendres al restaurant Ca la Katy deSant Martí i va comptar amb la ponència de Candela Calle, directora gerent de l’Institut Català de la Salut i de l’Institut Català d’Oncologia. Va excusar la seva absència la ministra de Sanitat i sadurninenca Dolors Montserrat.

Dones d’Empresa és un col·lectiu vinculat a l’ADEPG que compta amb prop de 650 empresàries i directives. És el moviment associatiu femení més rellevant de la vegueria Penedès.

FER UN COMENTARI