Ja està tot a punt per una nova edició del Clownic Festival, que enguany arriba a la seva tercera edició amb la companyia The Chanclettes com a cap de cartell. Dissabte, a les deu del vespre, portaran a l’escenari del Casal Torrellenc el seu darrer espectacle #DPutuCooL, un retrat hilarant de la societat actual estrenat el 2014 al Molino de Barcelona, on ha estat en cartellera dues temporades esgotant les entrades cada cap de setmana.

Una de les novetats més destacades d’aquesta tercera edició és l’ampliació del festival a tres dies. Així, arrencarà ja al divendres amb l’obra de teatre amateur La Bèstia de la Mar Salada, i un concert Radio Reggae.
Dissabte i diumenge els espectacles de clown al carrer prendran tot el protagonisme. Al llarg de dos dies se n’han programat fins a sis sota els títols Pintant Secrets, Tut tururut la princesa, Jam, Ni cap ni peus, The Incredible Box i Aquí no hi ha ningú. Es tracta de muntatges de petit format pensats per a tots els públics, grans i petits, i que, a més del clown, abracen gèneres diversos com la pintura, el circ o la màgia.

Com ja és habitual el Clownic tindrà lloc en el marc de la Fira Artesana, que enguany comptarà amb 28 parades de productes fets a mà i 23 expositors d’alimentació. També es repetirà, davant l’èxit que va tenir l’any passat, la zona de food truks i cerveses.

Una cercavila amb balls de cultura popular, un tast de cerveses, una concentració de 600, la música personal de l’Anaïs Vila i un concert de jazz acabaran d’arrodonir un cap de setmana que serveix cada any per dinamitzar el municipi. L’any passat es calcula que hi van passar prop de 10.000 persones al llarg de dos dies.

FER UN COMENTARI