Toni Ponce guanya la primera ronda de la Lliga de natació paralímpica

0
197

La primera prova de la Lliga AXA de Natació Paralímpica ha consagrat el vilafranquí Toni Ponce com a guanyador absolut. La competició, que es va disputar el passat cap de setmana a la Piscina Nova de l’Escullera del Club Natació Barcelona, va aplegar un centenar dels millors nedadors de l’Estat, entre els quals hi havia una gran representació dels que van ser als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020.

El doble subcampió paralímpic a la capital japonesa, però, va a tornar a ser el millor de la categoria masculina, després de sumar 927 punts. El del CN Vilafranca superava, així, el català Miguel Luque, guanyador de set medalles paralímpiques, i al gallec Jacobo Garrido, campió del món a Londres l’any 2019. En categoria femenina, la victoria va ser per la barcelonina Nuria Marqués.

La Lliga AXA continuarà aquest any a Palma el 25 i 26 de febrer; al mes d’abril a Castelló de la Plana (22 i 23) i a Valladolid (29 i 30); l’1 i 2 de juliol a Madrid; a Cadis el 18 i 19 de novembre; i, finalment, el 16 i 17 de desembre a Oviedo.